Selecteer uw model

voor een beter zoekresultaat

Selecteer uw model

Veiligheid & Privacy

Wanneer je bij ons Volvo onderdelen of accessoires bestelt, wil je natuurlijk niet het gevoel krijgen dat er iemand over je schouder met je meekijkt, geen ongenode indringers. Of, helemaal niet gewenst, dat je persoonsgegevens op plekken terecht komen waar ze niet tuis horen. Dit vind niemand prettig, ook de collega`s van Involve niet!
Veiligheid en vertrouwen staan daarom bij ons hoog in het vaandel, waardoor we dagelijks werken aan het zo betrouwbaar mogelijk houden van onze webshop. Privé is privé en daar heeft niemand iets mee te maken. 

Welke persoonsgegevens hebben we nodig?
Om je bestelling in goede orde bij je thuis (op de keukentafel of in de garage), of op het werk te laten bezorgen, hebben we een aantal belangrijke gegevens van jou nodig. Je dient bij de eerste iedere bestelling dan ook de onderstaande gegevens in te voeren (maak hiervoor snel je eigen Involve-account aan). Natuurlijk hoef je bij registratie slechts één keer alles in te vullen, de rest doen wij voor je. 

- Voornaam
- Achternaam
- Adresgegevens en woonplaats
- Telefoonnummer (thuis of mobiel)
- E-mailadres 

Heb je vragen over het registreren, of wil je meer informatie over de betrouwbaarheid, schroom dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen!