Selecteer uw model

voor een beter zoekresultaat

Selecteer uw model

NEW IN STORE: Volvo Life Paint! | 29 oktober 2015

“The best way to survive a crash, is not to crash”

NEW IN STORE: 
Volvo Life Paint! 

Omdat niet alle auto’s op de Nederlandse wegen voorzien zijn van Volvo’s veiligheidssystemen is er Volvo Life Paint ontwikkeld. Deze doorzichtige spray voor textiel reflecteert bij belichting in het donker. Hij wordt bijvoorbeeld zichtbaar in het licht van koplampen. Erg veilig. Door het gebruik van Volvo Life Paint kunnen voetgangers en fietsers zich eenvoudig beter zichtbaar maken. Wel zo safe voor je kids die bijvoorbeeld vroeg op de fiets naar school moeten, of naar de sportclub. 

Volvo Life Paint zit in een spuitbus en is eenvoudig op kledingstukken, rugtassen en fietstassen te sprayen. Het tast de kleding of de kleuren daarvan niet aan en is niet irriterend voor de huid. Gedurende een week lang blijft de spray effectief. Daarna is een herhalende behandeling nodig. De spray werkt het best op textiel.

Alle collega`s van Involve.nl hebben de Volvo Life Paint getest en zijn erg onder de indruk van de werking. Het is een bijzonder handige spray die direct effect (resultaat) geeft. Je volgt de duidelijke instructies op de spuitbus en de spray functioneert bijzonder goed. 

Ben jij een van de eersten in Nederland met deze unieke Volvo Life Paint? Bekijk de spray hier.