Selecteer uw model

voor een beter zoekresultaat

Selecteer uw model

Volvo dakdragers | 01 juni 2015

De Volvo dakdrager is een speciaal ontwikkeld transportsysteem voor lading op het dak van je Volvo. Het is namelijk erg belangrijk dat je kiest voor betrouwebare drakdragers. Dit doe je in eerste instantie voor jezelf, maar uiteindelijk ook voor de andere weggebruikers. "Deze jongens" moeten per slot van rekening je lading (meestal een dakkoffer) veilig naar de plek van bestemming brengen. Bij Volvo zeggen ze niet voor niets "safety first".  

In onze webshop vind je diverse soorten originele Volvo dakdragers, afhankelijk van je model bieden we ruime keuze. Volvo dakdragers zijn eenvoudig te monteren en de dakdrager zit stevig vast aan de auto. Dit wordt ook maximaal getest in de Volvo fabriek. Je kunt dus met een gerust hart vertrekken naar je bestemming. Vooral op weg naar vakantie (zomervakantie of wintersport) erg prettig. 

We leveren (originele) Volvo dakdragers voor de volgende modellen:
Volvo S60
Volvo S80
Volvo V40
Volvo V40 Cross Country
Volvo V60
Volvo V60 Plug-in Hybrid
Volvo V70
Volvo XC60
Volvo XC70
Volvo XC90

Daarbij kun je door ons handige filter heel eenvoudig het modeljaar van je Volvo kiezen, zodat je direct de beschikbare dakdragers voor jouw Volvo vindt. De aankoop is het enige wat dan nog rest, en dat is appeltje-eitje

Heb je vragen over onze originele Volvo dakdragers? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of per mail. Onze klantcontact medewerker kan ook samen met jou door het bestelproces heen lopen. Geen probleem, volledige aandacht en service voor de beste beslissing! 

Daarnaast, niet onbelangrijk, altijd tegen actieprijzen! Shop daarom snel, op Involve.nl! 


SHOPPEN >>