Selecteer uw model

voor een beter zoekresultaat

Selecteer uw model

Safety first, winterbanden kopen! | 08 december 2015

Volvo en veiligheid is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dat je geïnteresseerd bent in nieuwe winterbanden is dan ook een slimme keuze, safety first. De winterband is als een goede laars, met een diep en doordacht profiel voor veranderende omstandigheden. Je gaat toch ook geen boswandeling maken op een teenslipper?

Vandaar dat we op Involve.nl de beste winterbanden sets aanbieden. Zo, direct uit de Volvo fabriek. Door onze goede samenwerking met Zweden kunnen we zeer snel leveren. Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op je Volvo wielenset. En we leveren over de hele wereld, dus thuisbezorgen is een gewoonte voor ons. Ohja, niet geheel onbelangrijk: we bieden ze zeer voordelig aan! 

Ons advies: winterwielen set 
We raden altijd aan een complete winterwielen set te kopen. De reden hiervoor is simpel: al onze sets worden op rondheid gecontroleerd, geleverd met winterband, velg, wieldop en ventiel. Daarnaast worden ze ook gebalanceerd. Kortom, je schroeft een wiel onder je Volvo waarvan je zeker weet dat ze 100% winter (en Volvo) proof zijn. Dat is belangrijk. Na prijsvergelijkingen met losse winterbanden zie je dat de prijs helemaal niet zo veel hoger ligt dan je aanvankelijk dacht. Dat is mooi meegenomen. 

“Vier stukjes rubber ter grootte van een briefkaart. Dat is het enige contact van een auto met de weg. Goede banden zijn dan ook essentieel, vooral in de winter”aldus de ANWB. Involve.nl levert ook vanuit deze filosofie enkel originele Volvo winterbanden en winterwielensets. Dit betekent altijd veilig(er) onderweg.

Verplicht in diverse landen
In diverse landen zijn winterbanden verplicht. Ben dan ook goed voorbereid wanneer je vertrekt naar je wintersport bestemming.

Welk merk band?
We bieden op Involve.nl zowel Continental, Pirelli als ook andere merken winterband aan. Heb je specifieke wensen, schroom dan niet contact op te nemen met onze klantenservice. Volvo winterwielen, als een laars dragen in het bos (en geen teenslipper).

NAAR ONS WINTERWIELEN AANBOD >>